Интервју

Интервју со Никодим Царкњас : Во Македонија предавниците се во сите сфери на општеството

 

Интервју со архимандрит Никодим Царкњас направено пред една година во која тој говори за притисоците на македонците во егејска македонија од страна на грчкото општество и за актуелните случувања во Македонија како спорот со името,за предавниците на македонштината кои се во сите струкури на македонската држава,за Македонската православна црва која е под внатрешен удар од неколку епископи.

Погледнете го интервјуто :

Related posts

Leave a Comment