Македонија

КАБАЛА МАЈСТОРОТ, КОСТА ПЕТРОВ СЕ ЗАКАНУВА ДО ОНИЕ КОИ НЕМА ДА НОСАТ МАСКИ

Коста Петров најавува: Полицијата ќе фотографира кој не носи маски

Потпретседателот на СДСМ, Коста Петров, познат промотор на кабалата, на својот фб профил се закани дека граѓаните кои нема да носата заштитни маски ќе бидат фотографирани

Полицијата има обврска да има фотографија со која ќе ја оправда
мандатната казна. Целта е да не се даде можност за казни без покритие, пишува Петров на својот профил.

Инаку Коста Петров е експониран следбеник на контроверзното учење Кабала за кое се смета дека стои посади Длабоката држава и се  стреми кон воспоставување на нов светски поредок со една глобална влада. Кабалата се погласно се поврзува со ритуали на пиење на човечка крв, педофилија и воведување на задолжително микрочипирање на луѓето.

Претседателот на САД, Доналд Трамп, во повеќе наврати ја споменува Кабалата како непријател на човештвото, а неговите поддржувачи ширум светот преку медиумите презентираат докази за заговорот кој следбениците на кабалата го прават како би ја завладеале планетата.

Еден од најпознатите серијали на оваа тема е Падот на Кабалата кој руши рекорди во гледаност, погледнете го првиот дел :

Related posts

1 comment

DLM 21/04/2020 at 07:55

Ајде овој луд, кабалист и што уште не, си има мака да се глупира наоколу, но зошто вие ги пренесувате неговите глупости и со тоа од него правите некаква си величина?
Која е вашата мака?
Не мислите ли ако го игнорирате и не му давате медиумски простор на тој начин ќе ги заштитите обичните луѓе од ваков копук или сметате дека вашите читатели се доволно снажни и дека свесно ќе ги препознаат и отфрлат глупирањата на копуков – би рекол дека и во едниот и во другиот случај нема да сте во право, …
А дека е време да претстанете со промоција на разновиден човечки отпад како копуков и почнете со промоција на здрав разум!

Reply

Leave a Comment