Македонија

Казино Мен доаѓа во Скопје,на политичка партија покер со Зајко и Мицко

 

ЕУ Комесарот Јоханес Хан,познат и како човек кој во минатото беше инволвиран во афери околу казино бизнисот,конкретно во ланецот на казина ,,Casino Austria Group,, и кој директно е инволвиран во превземањето на Лотарија на Македонија од истата групација,деновиве најави доаѓање во Скопје,овојпат во мисија да ги убедува лидерите на двете најголеми македонски партии да седнат на иста маса.Тој беше активен учесник во креирањето на пржинскиот договор во 2015 откога бродот Македонија почна да плови во немирно море на политички и економски план.Очигледно доаѓа да ја добетонира трасата која тој и неговите ментори ни ја зацртаа од пржинскиот договор навака и да ги покрие аферите кои деновиве ја тресат нашата држава.Останува да видиме какви карти ќе им подели на лидерите на двете најголеми македонски партии и каков ќе биде резултатот на партијата покер која тие ќе треба да ја одиграат.

Related posts

Leave a Comment