Македонија

Како Никола Груевски ја фалеше Катица Јанева во 2015? (ВИДЕО)

 

Погледнете како поранешниот премиер на РМ, Никола Груевски,со епитет и низа пофални зборови, зборуваше за Катица Јанева во 2015 година.

 

 

[fvplayer id=”34″]

Related posts

Leave a Comment