Реакции

КАРАКАМИШЕВА: УТРЕ НЕ СМЕЕ ДА ИМА СЕДНИЦА ВО СОБРАНИЕ!!!

Каракамишева-Јовановска: Дали за власта политичкиот прогон на опозицијата е  поважна задача од заштитата на здравјето на луѓето? – Kurir.mk

НЕМА ЗОШТО СОБРАНИЕ ДА РАСПРАВА И ГЛАСА ЗА ВЛАДИНА ИНФОРМАЦИЈА!
Не се правете НЕДОВЕТНИ сите 120 пратеника!
Нека не ве мафтаат со деловнички толкувања на Таљат, за ИНФОРМАЦИЈА НЕ СЕ РАСПРАВА И НЕ СЕ ГЛАСА!
Владата сака да направи мајмун од Собранието, а Европа сака да добие институционално алиби!
УТРЕ НЕ СМЕЕ ДА ИМА СЕДНИЦА ВО СОБРАНИЕ!!!

Related posts

Leave a Comment