Свет

Кинеското Министерство за одбрана ги повика САД да не ја користат украинската криза за да му се закануваат на Пекинг

Кинеското Министерство за одбрана ги повика САД да не ја користат украинската криза за да му се закануваат на Пекинг

Related posts

Leave a Comment