Мистерии

КОНТРОВЕРЗНОТО ЕВРОВИЗИСКО ФИНАЛЕ 2019 И ОКУЛТНИОТ РИТУАЛ НА МАДОНА СО КОЈ ГО НАЈАВИ ВИРУСОТ КОРОНА

Овој текст е практично ретроспектива на симболиката што се најде во текот на финалето на Евровизија 2019 и анализата на екстремната симболичниот и контроверзниот настап на Мадона.

Евровизијата како што знаете е годишен меѓународен натпревар за песни со учесници кои ги претставуваат првенствено европските земји. Шоуто се емитува секоја година уште од 1956 година и моментално е еден од најгледаните не-спортски настани во светот, со просечна публика од 300 милиони гледачи.

Непотребно е да се каже, но Евровизијата е неверојатно влијателна низ децении и помогнала во започнувањето на кариерата на безброј уметници. Има ли шанса и можност елитата да го искористи дострелот за да ги испорача своите суптилни пораки и симболика?

Предиктивно програмирање на пример?

Погодете самите.

И ланското издание беше особено очигледно и дискутабилно. Заземајќи место во Израел, претставата дури кулминираше со сложена, но сепак застрашувачка изведба на Големата Свештеничка на самата музичка индустрија – Мадона.

Дали овој настап е само едно интригантно шоу или пак станува збор за церомонијална магија и намерно фалширање?

Еве неколку „lowlights“ од финалето.

  • СИМБОЛИЗМОТ НА ОКУЛТНАТА ЕЛИТА

Била која окултна или херметичка наука, вклучително и Кабалата, Алхемијата, или пак пропратните цермонијални ритуали за постигнување на некаква цел, се само еден вид на алатки, односно вештини кои како што можат да се употребат за нешто возвишено и благородно, на ист начин истите овие техники можат и да се злоупотребат. Дефинитивно банкарската елитата се решила за второто. И не само тоа, Темната Елита честопати превзема за себе свети имиња за нивните тајни друштва како што е примерот со “Редот на Илуминати”, каде името е практично украдено од вистинските просветители и следбеници на Питагора. Баварските Илуминати се практично создадени од језуитот Адам Вајшоп по налог на Ротшилд а подоцна се инфилтираат и меѓу масонеријата. Исто така и самиот католчки ред “Језуитите или Исусовците” не само што немаат практично никаква врска со Исус, туку имаат тотално спортивна. Тие често пати се ќитат и со многу свети симболи, искривувајќи го и злоупотребувајќи го нивното боженствно значение, како што е примерот со свастиката, хексаграмот или пак пентаграмот.

Во финалето во Израел беа прикажани десетици претстави на десетици уметници од десетици земји низ целиот свет. И покрај оваа голема разновидност на културните средини, имаше јасна заедничка нишка: Представување на окултната елита. Навистина, Евровизијата беше јасен доказ дека глобалната музичка индустрија мора да биде подложена на опаѓачката и хегемонистичката култура на елитата.

Еве неколку примери:

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Чудно е, истата точна симболика беше искористена за време на настапот на Махмуд – претставникот од Италија.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Финалето на Евровизија содржи и други елементи на агендата на елитата.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Финалето ја имаше и класичната симболика на Илуминатите.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

  • АГЕНДА ЗА ИСКРИВУВАЊЕ НА ПОЛОТ

Најпрво, треба да кажам дека луѓето имаат право да дејствуваат и да се облекуваат онака како што сакаат. И, ако се доволно талентирани, тие дефинитивно имаат право да пеат и да учествуваат на натпревари. Сепак, имаше тука јасна и очигледна презаситеност на родово-двосмислени луѓе кои за време на Евровизијата многу од нив беа таму затоа што тие биле трансегендери или со сменета облека, а не заради талентот. Како што е наведено во безброј написи во минатото, постои агенда за да се изложат масите (а особено младите) на родовата конфузија каде на тој начин се прави дисторзија на самата природа и патот до вистината станува многу похаотичен во овие времиња. И Евровизијата секоја година се повеќе и повеќе ја нагласува оваа дисторзија на природата. Евровизијата постана глобална церемонија за настраност.

Еве неколку луѓе кои настапија во текот на финалето.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Потоа, излезе Мадона – Американсакта Богородица. И тоа беше ужасно за сите. Како што знаете и самиот уметнички прекар на Луис Чиконе е очигледно исмевање и омаловажување на божјата женственост, каде во етерот сублиминално се поврзува со перверзија, ниска страст и блуд. Истите тези за божјата мајка Марија јасно се забележени во Талмудот, каде таа е наречена како проститутка. Всушност самата артистка игра дефитивно улога да ја исмејува и омаловажува сликата на божјата женственост прикажувајжи ја во неморално светло.

  • РИТУАЛОТ НА МАДОНА

Настапот на Мадона на Евровизија беше контроверзн од неколку причини. Прво, многумина не беа задоволни што Мадона отиде во Израел да настапи со оглед на целото палестинско прашање. Второ, нејзиното пеење беше ужасно. Тоа беше тортура за слухот. Таа дефинитивно беше најлошиот изведувач на ноќта.

Додека овие теми широко се дискутираа во мас-медиумите, најочигледната беше игнорирана: Нејзиниот настап беше псевдо-сатанистички, церемонијален пример на окултен ритуал на Новиот Светски Поредок и план-демијата што следеше. И, како и обично, Мадона во целост ја отелотвори својата дадена улога на Голема-Свештеничка на индустријата, која во 90% е под силна контрола на социјалните паразити.

Пред да навлеземе во претставата, исто така е важно да се напомене дека Мадона е адепт на Кабалата – еврејскиот мистицизам кој е во коренот на повеќето училишта на западниот окултзам, како што е масонсонството. Понатаму, фактот дека оваа претстава се случи токму во Израел е исто така релевантна за симболиката што беше изложена.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Тотално дијаболистичка симболика која е веќе повеќе од очигледна.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Мадона неодамна создаде алтернативна личност по име Мадам Х која ја опишува како самата „агент со неколку личности”. Ова ќе го доловам подетално во наредниот текст.

Мадам Х постојано носи прекривка на едното око, што е погоден начин за постојано прикажување на знакот со едно око – доказ за присуство на окултната елита. Всушност таа симболично го представува нордискиот бог Один, кој практично e еквивалент на ужасниот судија Сатурн, од каде практично влече коренoт на култот кон Сатанизмот однсоно Сатурнизмот. Секако тука станува збор за манипулирање со темните планетарни аспекти на кармичкиот казнувач Сатурн – Господарот на Времето. Ова подетално го објаснував кога говорев во текстот за Марина Абрамовиќ.

Odin-1.original

Тогаш, Мадона започнува да ја пее “Like a Prayer” (“Kако Молитва”), познатата нејзина песна во која се мешааат сексуалните нагони со верската оддаденост. Мадона цело време ја пее оваа псевдо-сатанска песна (таа ја изведуваше и на МЕТ Gala во 2018 година) затоа што таа е совршена увертира, однсоно темноспев за црната маса.

Освен тоа што Мадона пееше ужасно, таа пееше и со густ акцент што звучи израелски или можеби источноевропски. Зошто? Па, алтер персоните на МК робовите можат да бидат програмирани за да имаат акценти. Се чини дека слушавме дека пее како еден од алтерите на Мадам Х. Мадона намерно фалшираше и направи дисторзија на фреквенцијата.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Поставувањето овде е крајно симболично. Комбинацијата на скали што се искачува меѓу столбовите е целосно масонска. Кога говорам масонска секако мислам на денешното масонство кое во голем дел е зафатено од темната елита во вишите степени и каде вистинското гностичко учење е извитоперено. Сето ова потсеќа на една темна средновековна атмосфера и пред се на катедрала во која владее духот на смртта и инквизицијата.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

На почетокот на претставата, Мадона стоеше на врвот на скалите што претставува највисоко ниво на „осветлување“. Слегувајќи по скалите, Мадона симболично се спушта на нивото на масите. Додека го прави тоа, таа покажува превртен крст бидејќи тоа е она во што сакаат симболично да го импрегнираат во подсвеста на масите.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Оваа сцена е јасен упат за обновата на Соломоновиот храм, клучен дел од масонските учења. Обновата е речено да се принесе во новата ера – Новиот Светски Поредок. Секако социјалните паразити исто така настојуваат Новиот Еон на Водолијата да го искористат не за ослободување туку за својата цел, робовладетелската дигитализација и се обидуваат да ја злоупотребат целата технологија како би се спортиставиле на природните енергетски текови и зголемената вибрација на Земјата.

Ископините на Храмот на Соломон се во Израел и постојано има гласини за елитата што се обидува да ја преземе контролата над Храмсакта Гробнива, со цел да се изгради храмот Соломон. Накратко, Мадона во основа се осврнува на зората на новата ера управувана од елитата.

Тогаш, работите стануваат уште почудни.
Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance
Тогаш Мадона одржува бизарен говор со кој се чини дека се заканува на група луѓе.
“They are so naive. They think we are not aware of their crimes. We know be we are just not ready to act. The storm isn’t in the air. It’s inside of us. I want to tell you about love and loneliness. But it’s getting late now. Can’t you hear outside of your Supreme hoodie the wind that’s beginning to howl?”
Taa ја носи круната на глава додека невините луѓе со пролетните цвеќиња на глава носат гас маски?
Sarajevo-protest-air-polution-800x450
Позната слика зар не?
Coronavirus-Nostradamus-prediction-Madonna-COVID19-pandemic-latest-news-1258476

Мадона буквално на овој церемонијален ритуал ја игра симболично улогата на Смртта, односно таа практично е презентација на вештачката пандемија

Дали овој ритуал е практично цермонијална магија и увертира за глобалната епидемија со која треба да принесат невини жртви како би се задоволиле темните ентитети? Дали овој ритуал е предиктивно програмирање за она што следеше и што сеуште го живееме во извезна мера? Дали една од целите е да се намали популацијата и ослабне економијата на секој можен начин? Секако, како и со убиството на Кенеди секој нивни потег има повеќе намени и цели кои гравитираат околу главната.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

И повторно ја гледаме симболита на рогатиот Бафомет во средината помеѓу столбовите кој чека да му се принесе крвна жртва.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Вистинска атмосфера на апокалипска, паѓаат обичните смртници, епидемијата ги покосува, Мадона (Смртта) сеуште е на нозе и носи круна на глава.

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Стиховите на таа песна се како елитата да им упатува на масите дека иднината не е за нив.

Not everyone is coming to the future
Not everyone is learning from the past
Not everyone can come into the future
Not everyone that’s here is gonna last

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

И покрај целата симболика што ја видовме, 99% од вестите и медиумите се фокусираа на фактот дека имало палестинско знаме до израелско знаме и дека луѓето биле навредени или дека Мадона фалширала.

Тие целосно ја промашија поголемата слика: Сите се на пат кон вештачка пандемија и економска криза! 

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Потоа, толпата станува и подивува, a црната сенка во облик на палата или катедрала со превртен крст ги гази скалите.
Дали разбравте нешто од она што се навистина се случили таа вечер?
Најверојатно не.

 

ЗАКЛУЧОК:

Евровизијата 2019 беше дефакто изложба на елитни пиони и елитна агенда. Сето тоа беше за МK симболика , окултната симболика и секако неизбежната агенда за замаглување на полот. Соодветно на тоа, претставата заврши со исклучително симболична и ритуална изведба на Мадона која ја сумираше целата филозофија на елитата и она што следеше на крајот од годината – вештачката пандемија Ковид 19. Мадона со круна на главата, исто така, ја пренесе својата крајна омраза и презир кон масите, дури и славејќи ја нивната смрт во „иднина“.

Сè е таму, се е пред нашите нашите лица и тоа е бесрамно од кога било. Ако не го гледате сеуште, земете го енигматското наговосување од Мадона и РАЗБУДЕТЕ СЕ!

Eurovision 2019 Finale and the Occult Meaning of Madonna's Controversial Performance

Ако сеуште има некој што се сомнева во овој церемонијален ритуал, би било фер да го погледене омотот на последниот албум на Мадона на
задната страна.

88424916_10218343545873573_6324294340692672512_n

Пишано сценарио?

Одговорет веќе го знаете и самите!

Адам Волинец

адам

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!