Соопштенија

Координативно тело на Македонците во Европа: Од вчерашниот протест на Македонците во Германија против предавствата и распродажбата на историјата

Сликата може да содржи: еден или повеќемина, луѓе кои стојат, капа и од надвор

Од вчерашниот протест на Македонците во Германија против предавствата и распродажбата на историјата
“ Навидум обични, но вистински луге. Браво до сите присутни во овие времиња на чума што се споделува и подигнува гласот.
Овие луге повеке од 2 милиони, овде кои ги гледаме сме ние, овие кажуваат дека не има и ке не има.
Бидете живи здрави сите со вашите фамилии и да останеме заедно поуспешни.
Данке на присутните.
Посебно данке на навидум обичниот, но човек со активност Kiril Muchev .
Користете ја заедничката група да споделете импресии и повикувате и понатаму.
И да посакаме повеке ора во повеке градови после пандемијата.”
Зборови кои извираат длабоко од душата и срцето на непобедливиот и горд Македонец.
Никогаш сев….а, секогаш Македонија !
12 декември, 2020 , Дизелдорф, Германија
Сликата може да содржи: еден или повеќемина, небо и од надвор

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!