АктуелноМакедонија

Латас даде оставка од Сител

Драган Павловиќ Латас поднесе оставка од функцијата Главен и одговорен уредник во ТВ Сител. 

Оставката ја поднесува поради големиот притисок врз него како новинар и врз медиумот во кој работи

На оваа функција тој е во ТВ Сител од мај 1997 

Related posts

Leave a Comment