Колумни

ЛИДИЈА ЃОРЃЕВИЌ : СЕ ЌЕ БИДЕ ДОБРО ОДКОГА ЌЕ СИ ГО ПРЕЛЕЖИМЕ ЕГОТО

Добро.Ок сте масончичи.Убав вирус смучкавте.Поубав-здравје!Чек! Ова оксиморон е? Вирус-здравје? Вие сте морони туку ајт.

Нејсе, сакав да ви се заблагодарам. Зошто? Па зарем не гледате ли како падна завесата на голата жена која се тушираше? Онаа лепотицата со маана.Како која маана? Па убава однадвор, ама имаше некоја клика која кога и да си го мие телото и се плакнеше и мозокот.Ме разбирате зарем не? Вие повеќе ќе ме разберете од другите оти вие и го подметнавте тој гел за туширање. Убавицата е сега во паника.

Онаа де, во која сте вие.Ме разбирате нели? Она мисли дека ќе умре.Исто како вие што си мислите за себе.Само има мааала разлика: Она само така мисли.Она е во заблуда. А вие? Ах, па вие сте сосема во право за вашето мислење за вас. Ве жалам.Не требаше да чепкате во светињите. Добро, добро, знам дека сте му другари на луци.Ама и луци мислеше дека ќе стане ист ко Татко му, па падна ко крушка.Затоа сега ве дрибла. А вие се занесувате дека го дриблате човештвото.Убаво е човек да си игра”Господ”.Што? луци ве издрибла па ова ви е квичење? Епа сеа….кој со луци тикви сади…

НЕ НАСЕДНУВАМЕ! ОК.ЌЕ СИ ЈА ПРЕЛЕЖИМЕ И НЕМА ДА КУКАМЕ! КАКО СЕКОЕ ГРИПЧЕ!
ВИ СЕ БЛИЖИ КРАЈОТ ПА ЗБЕСНАВТЕ! 😄

Гледам и во црква си ги пративте демончињата! Демек на паника верниците ќе ги фатите! Пресмешни сте.Оние кои се плашат и онака нема да се причестат.Оние кои веруваат и јазикот да им го исечете молитвата ќе им остане! Немоќни сте амеби демонизирани!
И пак ќе кажам: Слава и Фала Богу што ова се случи! “Паднаа маските” ми е малку да кажам. Се открија повиканите, се покакаа “Лицем светци, срцем волци’.

Ако некој свештеник ми дозволи и ваква никаква да се причестам после човек заболен од корона ете се пријавувам! Само за да докажам дека нема да се разболам! Бог ќе ме сочува!

Бог да не сочува до последните времиња!
АМИН!

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!