Анализа

МАКЕДОНСКАТА КАБАЛИСТИЧКА ТРОЈКА, ВОЛЦИ ВО ЈАГНЕШКА КОЖА

 

Целиот свет е на нозе против мрачното учење на кабалата.Но дали знаеме кој и на каков начин оваа мрачна квазирелигиска доктрина секојдневно ни ја промовира и која за жал многумина успева да измами и да ги наведе на патот кој води до темнината

Деновиве низ целата планета со брзина на светлината се шири веста дека зад сцената со коронавирусот се одвива голема борба помеѓу доброто и злото.Луѓето се шокирани од информациите за мрачната светска елита која отворено заговара депопулација на населението и нејзино намалување до бројка од пола милијарда луѓе од постоечките 7 милијарди.Американската јавност директно го впери прстот во Кабалата(окултистичка доктрина) обвинувајќи ја дека стои зад темните глобалисти олицетворени во длабоката држава.Пристигнуваат слики и информации од целиот свет, за тоа како експонентите на оваа нехумана групација користи дрога(адренохром)направена од крв на мали дечиња кои пред да бидат убиени се изложени на страшна тортура како би се зголемило нивото на адреналинот во нивнната крв, како главна супстанца за правење на дрогата адренохром.Многу јавни и познати личности дури и не кријат дека промовираат педофилија, канибализам, омраза кон бога, па дури во своите настапи ги промовираат нивните болни склоности.Марина Абрамовиќ на сите нејзини перформанси ги експресира сите овие девијации а пејачката Мадона како една од најпознатите следбеници на кабалата, во текстовите на своите песни го најавува превземањето на светот од темната елита и јавно укажува како сите нивни неистомисленици ќе бидат жестоко одстранети од лицето на земјата.

Кабалата како доктрина во себе содржи стотици начини за измама на човечкиот род, а најомилениот им е лагата дека имаат моќ да ги направат нивните следбеници богати, успешни,среќни небаре полубогови.

Најперфиден метод преку кој кабалата се шири е НЛП методот.Разноразни тренери, мотиватори, за дебела парична надокнада ве уверуваат дека преку нивните курсеви, семинари и книги, вие ќе го земете вашиот живот во свои раце и не само тоа, туку сите ќе се најдете на врвот на светот.Апсурдо нели?Од библијата и од другите религиски извори јасно ни е ставено до знаење кој е тој што ветува материјални блага, моќ врз другите луѓе и лансирање на себе на врвот каков и да е во главата на кабалистичкиве тренери, тоа е сатаната лично.

Полека стигаме до Македонија.Ако до вчера мислевме дека длабоката држава, кабалистите и сите други непријатели на човечкиот род, се далеку од нашите граници, тогаш за жал мора да ви соопштиме дека сте се излажале.И тоа како се присутни.Дури и многумина од нас кои мислеле дека се доволно духовно зрели за да можат да го детектираат злото, се паднати на лажниот блесок на експонентите на кабалата.Главен промотор на Кабалата во Македонија е Коста Петров, писател како што сака да бидеме убедени дека е, за воља на вистината има објавено неколку книги, но содржината во нив е далеку од тоа да тој биде вметнат во писателската фела, бидејќи содржината на неговите книги не е ништо друго туку само еден перфиден кабалистички инвертен мајнд контрол, преку кој се зомбираат луѓето.Петров дури и е горд дека е припадник на Кабалата и во неколку негови написи ја брани светската мрачна елита.Во еден негов текст тој застанува во одбрана на Мадона тој вели: Нема ништо демонско во нејзините перформанси со кои таа заработува за живот.

HERE IS NOTHING DEMONIC IN MADONNA’S LIVING FOR LOVE PERFORMANCES, Коста Петров

Madonna at the Grammy's

ако ова не е демонизам тогаш можете да замислите какви се неговите поимања за доброто и злото

Дека во пирамидата на која на врвот е тој, има и други манипулатори кои сакаат на луѓето да им продадат тенекија прикажувајќи ја за злато, е се повеќе очигледно. Катерина Ангеловска и Илина Ведран се првиот ешалон околу Петров.Нивната мисија која дебело ја наплаќаат од се поголемиот број на луѓе кои сакаат малку повеќе среќа во овој живот е наводно правење успешни луѓе. Замислете, нудат некакви си техники кои не се ништо друго туку хипноза и мајнд контрол, со кои велат дека ќе направат од луѓето супер луѓе кои малтене ќе бидат семоќни.Ветуваат дека преку нивните манипулативни техники, учесниците на нивните курсеви ќе се престорат во личности кои ќе можат да влијаат врз умот на другите луѓе и дека буквално ќе можат да го добијат секое работно место за кое сонуваат бидејќи благодарение на нивната техника тие на интервју за работа многу лесно ќе успеат да го изманипулираат работодавецот да помисли дека вие сте најсоодветната личност за работната позиција за која сте дошле на разговор при тоа занемарувајќи ги вашите вистински кфалификации за таа работна позиција.Класична Измама! Правите манипулација со умот на луѓето, им го заматувате за да добијат погрешна слика за вашата личност. Старите имаат многу познат збор за оваа манипулативна техника, а тоа е Црна Магија. А библијата многу добро не учи кој е таткотот на лагата и измамат, тоа е лично Сатаната.

Да манипулираш некого и да му велиш дека е веќе совршен таков каков што е, не е ништо друго туку класичен пример како вие го оддалечувате човекот од бога кој е единствен кој може да ве направи совршен.

Кабалистите и нивите NEW AGE контрибутори се мајстори за инверзија, за извртување на вистината, па така да, со насмеани лица, убаво стокмени, ви продаваат лага спакувана во вистина, темнина за светлина.Впрочем симболот на кабалата е превртено дрво на животот наместо исправено како што е забележано во древните веди.

Од гностички аспект опсервирано, кабалистите се земните слуги на Архонтите и лажниот бог Демијург кој креирал свет на илузија, свет во кој доминира материјата пред енергијата.Затоа тие на нивните курсеви се опседнати со тоа да ве убедат дека од вас ќе направат многу богати луѓе повлекувајќи паралела помеѓу материјалното богатство и среќата незнаејќи дека всушност зборот среќа(срешта) значи средба со бога, со абсолутот, нестворената светлина, со кого, најголема пречка за средба со него е токму материјата која не е ништо друго туку тежок оков кој цврсто не држи на оваа планета не дозволувајќи ви да се одвоите од земјата и со своето астрално тело да полетате кон создателот. Сетете се на филмот Матрикс.Сетете се на двете пилули: Црвената и Сината.Црвената беше таа која буди од матрицата, илузијата, но истовремено ве прави потенцијална цел на чуварите на креаторите на матрицата.Сината пилула беше за оние кои не сакаат да се разбудат од матрицата и кои преферираат да живеат во илузија за фиктивна среќа, производ на материјалното кое е со краток рок. Токму сина пилула ви нудат овие кабалистички НЛП тренери кои се повеќе од ден на ден заличуваат на чуварите на Матриксот со кои главниот херој Нео се бореше.

Вардете се од ловците на човечки души и барајте го од бога лебот наш НАТСУШТЕН не насушен, како што мајсторите на лагата успеале да ги убедат наивните души дека е вистински, онака како што сега оваа тројка и многу други како нив ве убедуваат дека место божјата супстанца доволни ви се тие и нивните петпарачки курсеви кои имаат ефект како кога во аптека место лек би ви продале лаксатив преточен во шишенце од скап медикамент.

Владимир Трајковски

 

 

 

Related posts

Leave a Comment