Македонија

МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ ПРИМЕР КАКО СЕ САКА ТАТКОВИНАТА(ВИДЕО)

МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ ПРИМЕР КАКО СЕ САКА ТАТКОВИНАТАВ

Во време кога сме изложени на национално предавство од корумпираните квази политичари кои го распродаваат нашиот идентитет, од Струга ни пристигнува видео кое ќе ни ги разнежи срцата и кое ни дава потстрек да истраеме во борбата за зачувување на се што е Македонско.

 

Related posts

Leave a Comment