Свет

Медведев се „заканува“: Внимавајте што велите, во историјата на човештвото, економските војни многу често се претвораа во вистински

Медведев ова го изјави како одговор на францускиот министер за финансии Бруни Ле Мер, кој рече дека и објавиле економска војна на Русија.

Поранешниот руски претседател Дмитриј Медведев изјави дека во историјата на човештвото, економските војни често се претворале во вистински.

Медведев го изјави тоа како одговор на францускиот министер за финансии Бруни Ле Мер кој рече дека и објавиле економска војна на Русија.

– Денеска францускиот министер изјави дека и објавиле економска војна на Русија. Внимавајте што зборувате, господине. И не заборавајте дека во историјата на човештвото, економските војни многу често се претворале во вистински – порача Медведев преку својот Твитер профил.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!