Македонија

МЕ ПРЕДЛАГААТ ИЛИ СУМ ЛОШ ПРИМЕР? – Владимир Панчевски

 

 

По повод денешната изјава на лидерот на Вмро-Дпмне, Христијан Мицковски, за шеф на новото јавно обвинителство да го предложи поранешниот претседател на Кривичниот суд Владимир Панчевски,споменатиот се обрати на јавноста преку својот ФБ профил.

Тој напиша :

МЕ ПРЕДЛАГААТ ИЛИ СУМ ЛОШ ПРИМЕР?

Едните се за, другите се против, предлогот е добар само доколку зад тоа стои народот на јавни и непосредни избори, само тогаш ќе има гаранции за еднаква правда за сите!

Equal justice for all!

 

Related posts

Leave a Comment