Колумни

Милена Николиќ Симоновска: “Пандемија како изговор за депопулација и дехуманизација”

HUMAN GAMES || The tribute - YouTube

 

Меѓу докторската фела на светско ниво постои еден доктор/научник кој буквално ги разобличи за т.н пандемија и за т.н Ковид. Ројтерс и слични на нив скоро што не заплакаа додека опишуваа како бившиот директор на Фајзер Mike Yeaden и сопственик на Ziarco (подоцна откупен од Новартис) , угледен научник специјализиран за респираторни заболувања и почитуван меѓу сите колеги станал најголемиот “антиваксерски херој.“ А што друго можат да кажат…
На почетокот од интервјуто Yeaden , кој пред Ковид настанот важеше за доктор кој ги поддржува вакцините генерално, истакна дека не може да разбере зошто вирусот не е изолиран и дали надлежните кои требале да ја извршат задолжителната процедура биле презафатени и фокусирани на тестот кој не служи за дијагностика (тие добро го знаат тоа)?
“Зборуваат за комјутерски генерирани варијанти но не за оригиналот, велат биле 99.7% исти со вирусот..”
Stefan Lanka , Andrew Kaufman и Thomas Cowan имаа право уште на почетокот кога зборуваа за неизолираниот вирус…и дека тука застанува приказната , не знаеме за што зборуваме, од што се лечиме, а таман работа вакцина да се прави без да се знае за што точно станува збор , ама тие …“од прилика“ знаеле.

Значи нови вакцини за ВАРИЈАНТИ на вирус, компјутерски генерирани , немаат апсолутно никаква смисла!!!
И покрај основните факти за бесмисленоста на варијантите на вирусот во оваа бесмислена креација на варијанти од вакцини , фармацевтските компании создаваат и нови варијанти на варијантите кои во Септември, како што соопштува владата на Англија, ќе и бидат дадени на возрасната категорија.
Се работи за транформирмација на природата на човекот , трансформирање на неговата биолошката форма во синтетичка.
Следни на таргет се децата па и бебињата , нема да не изненади.
Лудилото на MHRA оди до таму што тие изјавија дека нема потреба од тестирања и клинички испитувања на новите варијанти на вакцини пуштени во употреба поради итност , бидејќи биле многу слични на првичните.
Yeadon го употреби зборот “Заговор“…да навистина се работи за заговор, изјави.
М-рна техниката потекнува од Анти канцер методологија за лечење. Може да активира и деактивира одредени гени.
КОИ ГЕНИ И ГЕНСКИ ФУНКЦИИ ГИ АКТИВИРААТ И ДЕАКТИВИРААТ?
Не се работи овде за тоа дали некому ќе му се слоши веднаш по примање на вакцината…и покрај тоа огромен е бројот на последици и смрт, дааалеку поголем од оној што го прикажуваат и кој се пријавува како последица.

Една од најглупавите работи кои може човек да ги најде како изговор за примање вакцина е тоа да си обезбеди можност за одење на плажа на пример… Да се игра руски рулет за да се оди на одмор, кое ниво на самопочит е тоа?
Игнорантноста е благослов да, но само некое одредено време.
Знаеме дека некој може да ја реши депопулацијата на многу побрз и поедноставен начин, а го одбира овој неверојатно луциден , психопатски начин …мора да се работи за чисто зло!!
Изгледа несопирливо…
Елитата не ја прима оваа вакцина, потврди Yeadon …информација од негови лични контакти.
Вие доктори , продолжува, кои ЗНАЕТЕ дека ова не е во ред , а ги боцкате луѓето секој ден…КАКО СПИЕТЕ???
Г-дин Психопат Гејтс отворено кажа дека нема назад додека секој човек на планетата не се извакцинира!!! Знаете што кажа човек кој не ни смее да зборува за медицина и само ве интересира задржување на вашата кариера!!! Вашите деца , внуци и сите останати ќе трпат последици за кои ВИЕ СТЕ ОДГОВОРНИ !!! Дали е можно да сте толку патетични!!??
Не можете да сфатите какво зло е во прашање и нема ништо да ви стане јасно додека не разберете и научите за какво зло се работи..
(“Една смрт е трагедија – милион , статистика”.
Сталин.)
Барем почекајте да видите што ќе се случи, што сте се залетале?
Маските вели Yeadon, никогаш не биле превенција, владите тоа го знаат. Како може да им верувате?
SAGE во Англија го раководи целиот протокол и мерките. Направен од група психолози , не од доктори. Чиста психологија.
Мора да бидат доживотно осудени , Втори Нимбершки судења за злосторства против човештвото. Да правиш нешто што знаеш дека може да убие луѓе , и да убиваш луѓе……Дали ќе останеме пасивни и ќе гледаме како не истребуваат пред очи? Се соочуваме со апсолутно лудило!!
Целта е да се дисконектира вистинското Јас на човекот од Големата Свесност и тоа Јас да остане изолирано во 5те сетила, па така можат најлесно да ја програмираат таа реалност и да ја контролираат информацијата која се прима и ја обликува таквата реалност.
Во светов постојат луѓе кои имаат дарба и вештини да работат со другите нивоа на човечкото постоење и неговите енергетски полиња. Сведочат дека со своите пациенти имале конекција, со нивната душа. После оваа новонастаната глобална состојба , контактот целосно се губи , веќе не постои комуник
ација. А точно тоа е целта на Култот. Како да душата веќе не прима светлосна енергија.
Пред 100 години Рудолф Стајнер го изјавил следново (Рудолф Стајнер имал училишта во кои се работело на индивидуалните интереси на секое дете , а не на претварање на децата во кловнови): „Во иднина ќе биде елиминирана човечката душа преку медицина, и самата свесност за постоење на човечката душа ќе биде изолирана. Во иднина децата ќе бидат вакцинирани со супстанција која ќе ја отстрани можноста за спиритуален, духовен живот. Ќе бидат екстремно интелигентни , но нема да развијат свесност. Вакцината ќе го одвои физичкото од етеричното, суптилно тело. Штом такво одвојување се случи , ќе се прекине комуникацијата меѓу универзумот и суптилното тело, а тогаш човекот ќе биде претворен во автомат.
Проект за настанување зомби , не луѓе.
Мислат дека сме толку глупави (некои навистина се) , што ако некоја славна личност ни каже да примиме вакцина, веднаш ќе се затрчаме, за жал некои и го прават тоа. Погледнете како ја препорачуваат вакцината Елтон Џон или Мајкл Кејн…Ужас..
„Асипмтоматска трансмисија“ – без никаков доказ. Зошто? Затоа што треба да го затворат светот , да ја уништат економијата и да ги направат сите луѓе целосно зависни од државата. Како да ги затвориме и здравите? Така!! Ќе им кажеме дека иако се здрави можат да пренесат болест , и онака ќе поверуваат што и да им кажеме!! Бинго!! Имаме тест кој дава позитивен резултат на многу едноставен начин!!
Сакаат милион луѓе да се вакцинираат секој ден. Знаат дека ќе добијат многу позитивни случаи преку тој злоупотребен тест. Официјална документација открива дека тестот треба да стане секојдневие во сите аспекти на животот. Плус и брзи тестови! Целосно бескорисни!! Огромен број здрави луѓе ќе бидат истретирани како опасност и искористени за создавање на апсолутен фашизам!!
Ако не превземеме нешто , целта ќе им се оствари.
Секогаш кога ќе сакаат да го затворат светот ќе прават масовни тестирања со подесени циклуси на амплификација.
Во даден момент ќе изјават дека домашните животни го пренесуваат на луѓето… Следен таргет ќе бидат домашните животни…не за џабе е спремно синтетичкото месо на Гејтс.
Ништо не е случајно. Се им е совршено испланирано. Ако само слушаме и гледаме , ќе оставиме катастрофална иднина за следните генерации , каква што не заслужуваат..

Надворешни извори : Gov UK, Modified COVID-19 vaccines for variants to be fast-tracked, says MHRA and other regulators. David Icke, Canadian public health officials have no record of SARS-COV-2 isolation/purification performed anywhere, ever

David Icke, ‘No one’s got any virus’ – Mike Yeadon

 

Милена Николиќ Симоновска

Loading...

Related posts

Leave a Comment