Македонија

Млади за Македонија – Започнуваме акција за поддршка на елитната и специјална единица Волци!

 

И јас сум Волк!!!

Започнуваме акција за поддршка на елитната и специјална единица Волци!!! Да не дозволиме да се доуништи АРМ и Македонија!

Ќе организираме голем протест за нивна подршка со слоганот и јас сум Волк!!

Овие како што тргнаа стварно живи луѓе ќе почнат да јадат, сакаат све што е Македонско да уништат!!

Прво шеќеринска го затвори центарот за пилоти, па сега пендаровски да си даде за такво право, да го изјави тоа дека ќе ја преименувал единицата и ќе ги прегрупирувал!!

Волците им беа последната пречка пред да се влезе во НАТО мора да сменат имињата на униформите, а се знае дека на Волкот можеш само мртов да му го смениш името (на државата) на униформата!!

Знае ли тој на Волкот зошто му е дебел вратот?!?

Зашто Волкот сам си ја врши работата!!

Оваа единица е најзаслужна за зачувувањето на стабилноста и мирот на територијата на Македонија, ние сме горди и благодарни што ги имаме!!

Ние никогаш нема да дозволиме некој да си поигрува со нивната чест и достоинство!!

Затоа ветуваме големи и масовни протести за поддршка и зачувување на единицата, тоа е најмалку што можеме да го направиме за овие наши храбри браќа!!

Затоа сите да се обединиме околу нивната поддршка, да им покажеме на нив колку ни значат и колку го цениме тоа што го прават за нас и Македонија!!

Никогаш северна, само Македонија!!

Related posts

Leave a Comment