Свет

НАТО БЕГА ОД КИЕВ: Ги преместуваат своите луѓе во Лвов и Брисел

Поради моменталната ситуација во Украина, Северноатлантската алијанса ги преселила своите вработени во западна Украина во Лвов, а дел од вработените се преселиле во Брисел, пренесува норвешкиот весник „Верденс ганг“, кој се повикува на свои извори од Алијансата.

Related posts

Leave a Comment