Свет

„НАТО УБИЈЦИ! ОДЕТЕ СИ ДОМА! Грците блокираа пруга поради трансфер на оружјето на Бајден во Украина! (Видео)

НАТО УБИЈЦИ!  ОДИ СИ ДОМА!  Грците ја блокираа пругата поради трансферот на оружје на Бајден во Украина!  (Видео)

Руската медиумска мрежа Раша тудеј објави видео за кое тврди дека е направено во Грција. Неколку луѓе протестираат против војниците на НАТО

Беше објаснето дека грчките активисти ја блокирале железницата во знак на протест поради трансферот на оружје на НАТО во Украина. Во описот на видеото не е наведено кога и каде точно е направено.Може да видите само група луѓе кои носат транспарент на кој пишува „НАТО Убијци, одете си дома“, напишан на англиски јазик.

Related posts

Leave a Comment