Фудбал

на трибините на „Стожице“ во Љубљана, нашата фудбалска репрезентација ќе има најголема поддршка на натпреварот.

„Македонскиот сектор“ кој брои околу 750 места за гостите е веќе распродаден, но нашите навивачи купуваат билети и од останатите сектори на трибините во Љубљана. До денеска билетите чинеа од 7.5 до 15 евра, а од утре тие ќе чинат од 10 до 20 евра. Капацитет на стадионот во Љубљана е 16.000 места.

Related posts

Leave a Comment