Македонија

НА ХАРМОНИ КУПОТ ВО МЕЛБУРН ЌЕ УЧЕСТВУВА ТИМОТ МАКЕДОНИЈА

 

На официјалната страница на Хармони Купот во Рагби кој ќе се одржи во 2020 година во Мелбурн,е објавено дека тимот под име Македонија е четврти кој го најавил своето учество на купот.Големо Браво за момчињата од тимот кои гордо го презентираат вистинското име на државата од која потекнуваат нивните родители.Напред Македонци.Никогаш северна,само Македонија!

 

 

 

Related posts

Leave a Comment