Свет

На 25 март во Москва, се одржа форум „Внатрешната русофобија како главна закана за руската државност“

Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и внатре

На 25 март во Москва, во „Президент Хотел“, се одржа форум „Внатрешната русофобија како главна закана за руската државност“, организиран од Алексеј Кочетков, претседател на граѓанската иницијатива.

Соопштението за работата на форумот го превземаме од меѓународното здружение за словенско обединување и возродување-Русов.

 

Претставници на руските национално-патриотски организации, новинари, научници и други, учествуваа на настанот кој  броеше нешто повеќе од 200 учесници, меѓу кои и нашите соработници, кои го поддржуваа овој форум од самиот почеток.
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Од Меѓународното движење „РУСОВ“ учествуваа: лидерот на Движењето Андреј Родионов, шефот на московскиот огранок Андреј Смирнов и неговиот заменик Роман Демидов, како и раководителот на огранокот во Санкт Петербург, Дмитри Кисеља.
Можно е да е слика од 1 лице, лустер и внатре
Според резултатите од работата на форумот, официјално обраќање ќе биде испратено до претседателот на Руската Федерација, Владимир Путин.
За Рускиот народ и Голема Русија! Работата е во тек, браќа!
Официјалната веб страна на нашето Движење: rusov.org

Related posts

Leave a Comment