Македонија

Нема веќе Македонски шуми?(фото)

 

На фотографија од службено возило на јавното претпријатие Македонски Шуми отпечатено лого Национални Шуми.Останува нејасно кој и кога издал наредба за вакво нешто.Овој пример е само еден од низата на самообезличувањето на нашата нација и држава од владеачките структури,со еден збор што би рекле нашите северни соседи-Дно Дна.

Related posts

Leave a Comment