Мистерии

Нострадамус: Ќе дојде време кога со Македонија ќе управува неспособен и штетен владетел

Нострадамус, најголемиот предскажувач на сите времиња, неколку пати ја споменуваше Македонија во своите книги

Ќе дојде време кога со Македонија ќе управува неспособен и штетен владетел, кој ќе се обиде да ги уништи и името на Македонија и самите Македонци, само за да им направи добро на другите владетели, сопствените господари.

Но, тоа нема да успее затоа што народот, односно Македонците, ќе го соборат овој владетел од тронот.

По доаѓањето на новиот крал, работите ќе се нормализираат во Македонија, а новиот крал на Македонија ќе биде лојален на народот и нема да дозволи никој да си игра со името Македонија.

Related posts

Leave a Comment