Македонија

Нухиу : Петмина полициски службеници се заразени со коронавирус

Заменик-министерот за внатрешни работи Агим Нухиу на својот фејсбук-профил објави дека петмина полициски службеници се заразени со коронавирус, додавајќи дека постои и ризик по полициската станица Петровец.

Вирусот Ковид-19 почна да напаѓа и во Министерството за внатрешни работи.
Потврдено дека имаме позитивни 5 вработени во полицијата, додека во Полициската станица “Петровец” постои реален ризик!
Ги повикуваме вработените во полицијата за поголемо внимание во соочувањето со настанатата состојба!

Related posts

Leave a Comment