Македонија

Одбиено барањето на Мијалков за враќање на пасошот поради лекување во странство

 

 

 

Фатиме Фетаи,со проценка  дека Мијалков нема доволно аргументи за да му биде вратен пасошот како одговор на барањето на поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање, судот да му го врати пасошот за да оди да се лекува во странство.

 

Related posts

Leave a Comment