Македонија

Пендаровски и Димитров! – Еве ќе ви кажат егејците што бил Гоце Делчев (Видео)

Додека Пендаровски,Димитров и други преставници од власта се пазарат со личноста и делото на великанот Гоце Делчев,нашинците од егејска Македонија со песни и ора посветени токму на Делчев им порачуваат :

 

 

Погледнете го видеото

 

Related posts

Leave a Comment