ХРОНИКА

Полициска акција во село Крушопек запленети 1,3 тони кокаин

Image result for police drug bust

 

Во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленети се 1,3 тони кокаин, дознава ТВ 21

Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, Словенија.

Од засега непознати причини рутата е сменета и пратката завршила во Крушопек.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!