Свет

Поранешниот шеф на Фајзер: Смислија 6 фази од пеколот, влегуваме во фаза 5, еве што следува

Поранешниот потпретседател на компанијата „Фајзер“ д-р Мајк Једон откри шокантни детали за вакцинацијата и COVID-19. Станува збор за британски научник кој активно работи на предупредување на јавноста.

Прво ја предупреди јавноста за пропагандата. Сега, тој тврди, „ние сме пред портите на пеколот“.
Д-р Једон ја објасни појавата на тиранија во фазите на пандемијата. Според неговиот распоред, се приближуваме до фаза 5 од вкупно 6.

Д-р Једон: „Има 6 фази и се приближуваме до фаза 5, што е последниот чекор пред да избие целиот пекол на земјата.

ФАЗА 1 / Првата фаза беше поттикнување закани и создавање страв.

Од декември 2019. до март 2020. година, патувањето кон новиот светски поредок започна со порастот на пандемијата.
Тоа вклучуваше убиство на десетици илјади стари лица, позиционирање на вакцинацијата како единствено решение и насочување на целото внимание кон COVID-19.
Посакуваниот резултат на Кабалот беше (речиси) општа паника.

2. ФАЗА / Сеење какол и поделба

Следуваше втората фаза, од март 2020. до декември 2020. години.
„Оваа фаза донесе неуставни мерки, парализирање на економијата, стигматизација на бунтовниците, цензурирање на водачите на дисидентите, почитување на послушноста на мнозинството и отпор кон бунтовничкото малцинство. Вториот посакуван резултат од фаза 2 од Кабалот беше (речиси) општа паника.

ФАЗА 3 / Промоција на „решение“ во форма на вакцина

Фаза 3 следеше помеѓу декември 2020. и јуни 2021.
„Оваа временска рамка се состоеше од презентација на „предавничко и смртоносно решение“, а потоа и ослободување на смртоносно решение со ветување за заштита и враќање во нормала. Фаза 3 вклучуваше прикривање на статистиката за несакани ефекти и смртни случаи од инјектирање. За време на оваа фаза, варијантите се потиснати како природна мутација на вирусот. Ако ја следиме временската рамка на д-р Једон, ние сме на крајот на фаза 4.

ФАЗА 4 / Создавање апартхејд на вакцинирани / невакцинирани

Д-р Једон тврди дека целта на фазата 4 е да се воспостави првата фаза на дигитална контрола и да се осиромашат противниците. „Привилегиите“ се стекнуваат или повлекуваат. Основните услуги им се одбиваат на тие што не се вакцинирани и се принудени да прават ПЦР тестови на сопствен трошок.
Изгледа дека сме во фаза 4! Ако веќе не сме во пеколот, тогаш што да очекуваме следно?

ФАЗА 5 / Воспоставување на хаос и вонредна состојба (ноември 2021 – март 2022)

Тој дава временска рамка од ноември 2021. до март 2022. За жал, ако неговото предвидување е точно, како што изгледа досега, не чека пекол. Фаза 5 е втора фаза на дигитална контрола и затворање или „отстранување“ на противниците.
Можеме да очекуваме огромен недостаток на храна, парализа на нашата економија, експлозија на невработеност. Повеќе убиства на стари лица. Не заборавајте на задолжителна вакцинација за сите! Дигитален идентитет за сите во форма на „ку-ар“ код се воспоставува за време на фаза 4. Се доаѓа со повеќе варијанти, демонизирање на „антиваксери“ и апсење на опозицискиот систем.. Д-р Једон вели дека ќе се воведе вонредна состојба за да се порази опозицијата на системот.
-Искористете го недостатокот на стока и храна.
– Предизвикуваат парализа на реалната економија и затворање на фабрики и продавници.
-Нека ечи невработеноста.
– Примена трета доза на вакцина (бустери).
– Прифатете убиство на постарата популација.
– Да се воведе задолжителна вакцинација за сите.
– Зајакнете го митот за варијантите, ефективноста на вакцините и имунитетот на стадото.
– Демонизирајте ги антиваксерите и сметајте ги одговорни за мртвите.
– Уапсете ги опозициските лидери на системот.
– На сите им се наметнува дигитален идентитет (КР код): извод, лична карта, пасош, возачка дозвола, здравствено осигурување.
– Да се воведе вонредна состојба за пораз на опозицијата. Резултат, втора фаза од дигиталниот менаџмент. Исклучување или отстранување на противникот.

ФАЗА 6: Откажување долгови и дематеријализирање на парите. (март 2022 – септември 2022)

– Започна економскиот, финансискиот и берзанскиот колапс, банкрот на банките.
– Зачувајте ги „банкарски загуби на сметките на вашите клиенти“.
– Активирајте го “Големото ресетирање”.
– Дематеријализирајте ги парите.
– Откажување долгови и кредити.
– Наметнете дигитално портфолио. (Дигитален паричник)
– Заплени имот и земјиште.
– Забрана на сите глобални лекови.
– Потврдете задолжителна вакцинација на полугодишно или годишно ниво.
– Да се наметне количината на исхрана – врз основа на Codex Alimentarius.
– Да се прошират мерките за земјите во развој.
Резултат, трета фаза од дигиталниот менаџмент. Продолжување на НОМ на цела планета.

Related posts

Leave a Comment