МакедонијаТоп Вести

Прегазена девојка на велосипед !

Денеска 24.08.2019, околу 16h ,на улицата московска е прегазена девојка која возела велосипед .

Мештаните тука велат дека оваа улица летово се асфалтира по трет пат во овие 10 години, но овој последниот пат е изменет и описот и правилата на асфалтот. Дали  ова последно решение е најдобро  ќе  покаже времето и дали и понатаму ќе има зголемен број на сообраќајни незгоди и трагични случки како денешната, бидејќи на оваа улица досега беа ретки ваквите проблеми.

Related posts

Leave a Comment