Македонија

,,Претседникот,, во честитката по повод Илинден не нарече Република

 

Стево Пендаровски во честитката по повод Илинден не смогна храброст и доблест да го напише името на својата земја.За него сме само Република.Поголем срам здравје.

 

Related posts

Leave a Comment