Здравје

Продолжува геноцидот во САД: 3.848 Починати 118.902 повредени по КОВИД инјекции – меѓу нив и деца

Продолжува масовното убиство на Американци преку експерименталните инјекции на КОВИД, бидејќи ЦДЦ сега известува дека починале 3.848 луѓе, а 118.902 имале несакани реакции се најавени во нивниот систем за пријавување на вакцини за несакани настани (ВАЕРС).

Многумина веруваат дека постојат цврсти докази дека ЦДЦ задржува голем дел од податоците и дека бројот на смртни случаи и повредени е многу поголем (види подолу).

Ова е во прилог на тоа што многу смртни случаи и повреди по инјекциите не се ни пријавени, бидејќи пропагандата што ја спроведува американската влада, засилена преку корпоративните медиуми финансирани од фармацевтите, продолжува да тврди дека НИКОЈ од овие смртни случаи не се поврзани инјекциите на КОВИД и се само „случајности“.

Значи, оние кои глупаво веруваат во ова и подоцна се разболуваат или гледаат како некој близок умира, нема ни да го земат предвид фактот дека инјекциите на КОВИД можеби го предизвикале ова и нема да се мачат да го пријавуваат на ЦДЦ.

Да се ​​даде одредена перспектива на овие запишани бројки и да се покаже колку е кривично зло да се тврди дека ниту една од овие смртни случаи или повреди не е предизвикана од инјекциите, вкупните смртни случаи што сега се евидентираат по експерименталните инјекции на КОВИД од декември, 2020 година, се повеќе од запишаните смртни случаи по вакцините за претходните 15 и пол години ( извор ) пред да бидат објавени експерименталните снимки на КОВИД против јавноста.

* Смртнит случаи по инјекциите на КОВИД беа пријавени од ЦДЦ претходно оваа недела тука . Не сите беа вклучени во базата за податоци во петокот објавена на 30.04.21, што покажа само 3.544 смртни случаи. „Периодот од 4 месеци“ започна на почетокот на декември до 23 април 2021 година, така што ќе бидат потребни уште 2 недели за да се добијат сите податоци за целиот 4-месечен период, и овие бројки ќе се зголемат .

VAERS ID: 1166062: Patient received second dose of Pfizer vaccine on March 17, 2020 while at work. March 18, 2020 her 5 month old breastfed infant developed a rash and within 24 hours was inconsolable, refusing to eat, and developed a fever. Patient brought baby to local ER where assessments were performed, blood analysis revealed elevated liver enzymes. Infant was hospitalized but continued to decline and passed away. Diagnosis of TTP. No known allergies. No new exposures aside from the mother”s vaccination the previous day.

VAERS ID: 1187918: 15-year-old female in New Hampshire. I do not know the exact date of the first or second Moderna Vaccine. I am the PICU attending who cared for the patient after her cardiac arrest which we believe was about 3-4 days after her second Moderna Vaccine

VAERS ID: 1218081 also 1218081: 17-year-old female, Wisconsin. Patient reported difficulty breathing and chest pain; suffered cardiac arrest and death. From Post mortem report from Hospital: when on 4/10/21, she was in the process of self catheterization and began experiencing difficulty breathing and chest pain. Shortly after she collapsed and was not breathing. EMS arrived and found her apneic and in pulseless electrical activity. Resuscitation began and continued upon arrival to the ED. Aside from a short period of returned pulses, she remained in PEA despite an estimated 45-50 minutes of resuscitation. She died at 11:20am on 4/10/21. – Directly from Pathology report 4.12.21

VAERS ID: 1225942: 16-year-old female, Wisconsin. Patient was a 16yr female who received Pfizer vaccine 3/19/21 at vaccine clinic and presented with ongoing CPR to the ED 3/28/21 after cardiac arrest at home. Patient placed on ECMO and imaging revealed bilateral large pulmonary embolism as likely etiology of arrest. Risk factors included oral contraceptive use. Labs have since confirmed absence of Factor V leiden or prothrombin gene mutation. Patient declared dead by neurologic criteria 3/30/21.

VAERS ID: 1242573: 15-year-old male, Colorado. Heart failure.

VAERS ID: 1243516: (Same as 1225942?)  16-year-old female, Wisconsin. Hemodynamic collapse at home. Persistent cardiac arrest requiring ECMO. Event believed secondary to pulmonary embolism. Death by neurologic criteria.

Децата имаат виртуелна НУЛА процент шанси да умрат од КОВИД-19. Значи, оној кој е одговорен за инјектирање на експерименталните вакцини на овие деца кога не им се потребни, треба да биде уапсен и обвинет за убиство.

Дали ЦДЦ задржува повеќе податоци за повреди и смртни случаи по експерименталните инјекции на КОВИД?

 

Досега, повеќето луѓе во САД кои ги добиле овие експериментални вакцини тоа го направиле доброволно. Исклучоци се децата, и оние со ментална попреченост. (Видете: Шерифот на округот ЛА одеји од дом до дом присилно инјектира хендикепирани возрасни и деца со КОВИД-19 вакцини против нивна волја .)

Како што многу несогласни лекари и научници сега изјавија јавно, ова е медицински потфат за контрола на популацијата, бидејќи нема научни или медицински причини што можат да оправдаат  експериментални вакцини во јавноста.

Сосема е можно сите жени кои раѓаат деца и ги преживеале инјекциите да станат неплодни и никогаш да не можат да раѓаат деца.

Ова е геноцид: смрт со инјекција. Време е да престанеме да го санитизираме ова. Треба да почнеме да ги користиме точните поими.

Оваа земја сега е окупирана од непријателски сили и тие во основа ги анектираа САД без борба затоа што мнозинството од јавноста доброволно се придржуваше до нивните злобни планови.

Што следува следно?

Уставот на Соединетите држави е сè уште во сила, а вториот амандман ви дава законска причина да се заштитите себе си и вашето семејство од злобни луѓе решени да ве убијат.

ИЗВОР Healthimpact News

 

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!