Свет

Рамзан Кадиров , објави снимка од битката во Украина, на која чеченски борец крева чеченско знаме со неговиот лик(ВИДЕО)

Додека Зеленски зборуваше за борбената ефикасност на украинската армија, шефот на Чеченија, Рамзан Кадиров , објави снимка од битката во Украина, на која чеченски борец крева чеченско знаме со неговиот лик.

„ Отсекогаш сум бил изненаден и во исто време им се восхитував на луѓето кои можат да се насмевнат во опасна, па дури и смртоносна ситуација. Без сомнение, тоа се борци со силна волја, за кои ниту еден командант никогаш нема да се срами “, рече Кадиров.

Тој ги повика војниците да се грижат за себе.

„ Наскоро сето ова ќе заврши среќно “, резимира Кадров.

 

Related posts

Leave a Comment