Репортажа

Репортажа од Крим, со Андреј Родионов: Русија е наша земја, Путин е наш претседател(ВИДЕО)

По повод осум годишнината од референдумот за приклучување на Крим кон Руската федерација, Андреј Родионов, лидерот на меѓународното движење РУСОВ, заедно со новинарите од продукцијата, Србин Инфо, снимија животописна репортажа на лице место.

Во видеото може да се видат и слушнат многу интересни факти за полуостровот Крим, за неговата историја и жители и за подобрување на квалитетот на животот во последните осум години, откако беше присоединет кон Руската Федерација.

Погледнете го видеото:

Leave a Comment

error: Content is protected !!