Македонија

РИСТА МЕТОДИСТА КАКО АЛИ АХМЕТИ,ДРЖИ ПРЕС СО ЗНАМИЊА НА САД,БРИТАНИЈА И ИЗРАЕЛ

 

Партијата Интегра од ден на ден се повеќе заличува на партијата од Мала Речица,Дуи,поради иконографијата со знамиња на странски држави на нивните прес конференции.На вчерашното обраќање до медиумите по повод аферата Рекет,на лидерот на Интегра,Љупчо Ристовски,видно беа забележливи покрај партиското,знамиња на странски држави-САД,Британија,ЕУ и Израел.Дали е ова коинциденција или Ристовски и Ахмети имаат исти ПР Менаџер кој им одредува како треба да изгледаат нивните јавни настапи,останува да видиме во иднина и да се надеваме дека истиот тој ПР Менаџер не им е и политички менаџер во исто време.

Related posts

Leave a Comment