Здравје Свет

Роберт Ф. Кенеди, Јуниор: Вакцината против Ковид треба да се избегнува по секоја цена

RFK's family splits publicly over vaccine controversy - The Boston Globe

Итна порака од Роберт Ф. Кенеди,Јуниор. син на јавниот обвинител на САД кој својата функција ја извршуваше за време на претседателствувањето на неговиот брат, Претседателот Кенеди.

ПРЕДМЕТ: Вакцината против Ковид треба да се избегнува по секоја цена.

„Би сакал итно да го свртам вашето внимание на важни прашања поврзани со следната вакцинација против Ковид-19.

За прв пат во историјата на вакцинацијата, таканаречените mRNA вакцини од најновата генерација интервенираат директно во генетскиот материјал на пациентот и го менуваат неговиот индивидуален генетски материјал, што претставува генетска манипулација, која веќе од порано беше забранета и досега се сметаше за криминална. Оваа интервенција може да се спореди со генетски модифицирана храна, која исто така е многу контроверзна.

Иако медиумите и политичарите во моментов го тривијализираат проблемот па дури и безумно повикуваат за прифаќање на  на новиот вид вакцини ,,за да се вратиме во нормала”, оваа вакцинација е проблематична во однос на здравјето, моралот и етиката, но исто така и во однос на генетската штета која, за разлика од штетата предизвикана од претходните вакцини, ќе биде неповратна и непоправлива.

Почитувани пациенти, после непроверената вакцина против mRNA , повеќе нема да можете да ги лекувате симптомите од вакцината на комплементарен начин. Ќе мора да живеете со последиците затоа што повеќе нема да можете да се излекувате едноставно со отстранување на токсините од човечкото тело, исто како лицата со генетски дефект како Даунов синдром, Клинефелтер синдром, Тарнеров синдром, запирање на генетско срцево заболување, хемофилија, цистична фиброза, Рет-ов синдром и сл.), бидејќи генетскиот дефект е вечен!

Ова јасно значи: ако  после вакцинирањето против mRNA се појават симптоми, ниту јас, ниту кој било друг терапевт нема да можеме да ви помогнеме, бидејќи штетата предизвикана од оваа вакцинација ќе биде генетски неповратна. Според мое мислење, овие нови вакцини претставуваат злосторство против човештвото што никогаш не било извршено на ваков значаен начин во историјата. Како што рече искусниот лекар д-р Волфганг Водарг: Всушност, оваа „ветувачка вакцина“ за огромното мнозинство од луѓето треба да биде забранета бидејќи станува збор за генетски инженеринг! “

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!