Македонија Политика Реакции Соопштенија

РОДИНА МАКЕДОНИЈА Е ЗГРОЗЕНА, НО НЕ И ИЗНЕНАДЕНА ОД НАРАЧАНОТО ПРЕТЕПУВАЊЕ НА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ

РОДИНА МАКЕДОНИЈА Е ЗГРОЗЕНА, НО НЕ И ИЗНЕНАДЕНА ОД НАРАЧАНОТО ПРЕТЕПУВАЊЕ НА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ


Живееме во времиња на евроатланска демонкратија со коси ///// за Македонци, каде можеш да убиеш деца Македонци без да одговараш со години, да сокриеш убиец на дете Македонец, да затвораш Македонци затоа што се дрзнале да одбранат народен дом Собрание на Република Македонија и Устав на Република Македонија, време каде терористи со раце натопени македонска бранителска крв денеска водат и Влада и Собрание, да претепуваш Македонци на улица.

Нарачаното физичко осакатување на Љупчо Палевски од страна на политичкото криминално подземје е уште еден случај на ликвидација на се што мисли, работи по македонски.

Македонскиот народ има право на самоодбрана, да ги земе работите во свои раце, да го воспостави народниот ред и закони еднакво за сите на целата територија на Република Македонија.

Родина Македонија на Љупчо Палевски му посакува брзо закрепнување!

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!