Политика

РОДИНА МАКЕДОНИЈА СО ПОДДРШКА ДО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ДОНАЛД ТРАМП И АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД ВО ОДБРАНАТА НА НИВНИОТ СУВЕРEНИТЕТ КОЈ Е ПОД ОРГАНИЗИРАН НАПАД ОД ГЛОБАЛОФАШИСТИЧКИТЕ ТЕРОРИСТИ!

USA is on fire, Black Lives Matter has been hijacked,' As the left ...

РОДИНА МАКЕДОНИЈА СО ПОДДРШКА ДО АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД ВО ОДБРАНАТА НА НИВНИОТ СУВЕРEНИТЕТ КОЈ Е ПОД ОРГАНИЗИРАН НАПАД ОД ГЛОБАЛОФАШИСТИЧКИТЕ ТЕРОРИСТИ!

Родина Македонија со загриженост ги следи настаните во САД и изразува цврста подршка до братскиот слободољубив Американски народ во неговата борба со заедничкиот глобалофашистички анти-народен непријател.

Македонскиот Народ, го има истото горчливо искуство од нападот на истите тие платенички сили финансирани од Сорос и меѓународната глобалофашистичка мрежа на Дип Стејт, со која сега се соочува и Американскиот Народ.

Истото крваво разрушувачко недемократско сценарио беше применето и против Македонскиот Народ од страна на поразените сили околу Обама и Клинтон, преку тогашниот Американски амбасадор во Македонија Џес Бејли. Амбасадорот Бејли рушеше една суверена нација со пари на американскиот даночен обврзник и со пари на Сорос, со кои спонзорираше исти терористички насилни групи во Македонија како што е вашата Антифа која во моментов ја гори Америка.

За ова свое недемократско однесување на Обама и Клинтон протежето Бејли, играч на меѓународната Длабока Држава против која и вие се борите, имаше и официјално барање за објаснување за своето вмешување во Македонските внатрешни работи од страна на 6 Американски Конгресмени (прилог). Се надеваме дека ова барање на Американскиот Конгрес ќе биде истражено од администрацијата на Претседателот Трамп и ќе биде доведенo до своја правна завршница.

Овој анти-народен пуч во Македонија беше тест за негово сегашно применување и кај вас во САД и во други земји, и кој уверени сме ќе биде поразен и во САД и во Македонија.

Ние, Родина Македонија, во Македонија се бориме против последиците на тој пуч организиран од Македонската терористичка групација околу платеничката Шарена револуција увезена преку Дип Стејт, Канвас, УСАИД и Сорос, и ќе победиме, и ќе ги укинеме сите последици од него и ќе ја вратиме Република Македонија во уставните рамки пред пучот од 27ми Април 2017, како суверена држава на Македонскиот Народ.

Родина Македонија го поздравува оправданото означување на Антифа како терористичка организација, и изразуваме увереност дека тој чин ќе и го олесни на администрацијата на Претседателот на САД, Доналд Трамп, справувањето со планираното предизборно крваво сценарио.

Искрени желби до Американскиот Народ за брзо пребродување на кризата и зачувувањето на сегашниот курс за одбрана на суверенитетот и традиционалните вредности. Македонија Вечна!

РОДИНА МАКЕДОНИЈА СО ПОДДРШКА ДО АМЕРИКАНСКИОТ НАРОД ВО ОДБРАНАТА НА НИВНИОТ СУВЕРEНИТЕТ КОЈ Е ПОД ОРГАНИЗИРАН НАПАД ОД ГЛОБАЛОФАШИСТИЧКИТЕ ТЕРОРИСТИ!

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!