Соопштенија

РОДИТЕЛИ ГО ИМАТЕ СЕТО ПРАВО НА ОВОЈ СВЕТ ДА НЕ ГИ ВАКЦИНИРАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА

Фотографија на Od Nas Za Nas / United We Stand Tall.

Драги родители, Деновиве е актуелен повикот низ школите за вакцинација со дифтерија, тетанус, пертусис (голема кашлица), или популарно – DTaP и полио – IPV.

Потребно е да бидете информирани дека, доколку така одлучите, го имате сето ПРАВО на овој свет ДА НЕ ВАКЦИНИРАТЕ. Секој кој ќе ви го каже спротивното или е неинформиран или ве лаже. Не е точно дека нема да можете да запишете дете во градинка или во училиште доколку нема примено една или повеќе вакцини. Тоа е противуставно, противзаконски и во спротивност со ратификувани меѓународни конвенции кои се верифицирани во Парламентот на Република Македонија.

Не заборавајте, деновиве се покажа дека институцијата на која најмногу ѝ верува светот, СЗО е во најмала рака контраверзна, а после истрагата можеби ќе се покаже и дека е корумпирана. Во тужба од 2009 година за аферата со свинскиот грип, еден од обвинетите е и тогашниот директор на СЗО, покрај бившиот претседател Обама, претседателот на ООН, итн. Тужбата сѐ уште нема пресуда или барем нам не ни е позната. https://www.odnaszanas.com/?p=3093

Овие линкови се споделувани многу пати, но заради актуелноста на темата, се одлучивме да ставиме неколку позначајни на едно место. Ве охрабруваме да ги прочитате и останатите наши статии на веб страницата и видеата на ју тјуб каналот.

1) Две видеа околу самата безбедност на вакцините. Ќе видите дека цели 32 години не се правени студии за безбедност на вакцините. https://youtu.be/o2H3t4EUBiE
2) Д-р Стенли Плоткин го нарекуваат „татко на вакцините“. Тој е платен од фармацевтските компании за да истражува и да создава вакцини. Еве што вели тој околу нивната безбедност. Ова е сегмент од неговото 9 часовно сведочење на суд во улога на сведок.https://youtu.be/B9XaqjRVxLg
3) Покрај судскиот процес каде не се докажа безбедноста на вакцините, во друг судски процес Центарот за контрола на болести НЕ докажа дека вакцините НЕ предизвикуваат аутизам. https://youtu.be/6HM9iS7ge90
4) Една од состојките во вакцините е феталната ДНК. За ова говори Д-р Тереза Дајшер https://www.youtube.com/watch?v=pCmrEPZ_ilg
5) И повторно Стенли Плоткин кој објаснува за абортираните фетуси користени за производство на вакцините. https://www.youtube.com/watch?v=nD8GnU2ZNq4
6) Еве конкретно и за две од четирите таргетирани болести: Пертусис (голема кашлица) https://www.odnaszanas.com/…
7) Полио https://www.odnaszanas.com/…
8) Имаме и неколку кратки видеа за полиото https://www.youtube.com/watch?v=wAifLDSNEDg
https://www.youtube.com/watch?v=5C-pkUEjTEA
https://www.youtube.com/watch?v=NY8OuqQc-Rc
https://www.youtube.com/watch?v=zGnxQSNY4mQ
https://www.youtube.com/watch?v=WSTivv9U3kc&t=137s
https://www.youtube.com/watch?v=3Ra8TXnK8R4

Да потсетиме дека и во голем дел од сведоштвата кои ги добивме, родителите ја посочуваат токму оваа вакцина како тригер за различни, новонастанати состојби. https://youtu.be/qSkWOBDIVhY

ЗДРАВЈЕТО НА ВАШИТЕ ДЕЦА Е ВАША ОБВРСКА И ПРАВО, НЕ ГО ЗАБОРАВАЈТЕ ТОА!

КАДЕ ПОСТОИ РИЗИК, МОРА ДА ИМА ИЗБОР!

ИСКРЕНО ВАШИ
ОД НАС ЗА НАС

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!