Свет

Ротшилд ја опцу Иванка Трамп : Богатиот примитивец со целото срце е со Бајден!

ДЕЈВИД Ротшилд, еден од членовите на познатото банкарско семејство Ротшилд, ја опцу Иванка Трамп на Твитер.

Секој легитимен глас треба да се преброи. Секој нелегален не треба да се брои. Ова не треба да биде контроверзно. Ова не е партиско соопштение – слободните и фер избори се темелот на нашата демократија – напиша Иванка Трамп.

Ротшилд одговори со пцовка.

Тој е воодушевен од Бајден и ја слави „победата“ на Бајден во скоро секој нов твит.

Related posts

Leave a Comment