Македонија

Рубенс Муратовски : Пред една година останав дома. Јас мојата задача ја завршив во 1991.

 

Рубенс Муратовски објасни зошто пред точно една година на неуспешниот референдум за промена на името останал дома.Тој на својот Твитер профил напиша :

Неколку месеци пред да биде убиен, Ленон запрашан од еден новинар дали ќе се реобноват Битлси одговори “Тоа би било како да се вратиме во прво одделение. Ние нашата задача ја завршивме”. Затоа пред една година останав дома. Јас мојата задача ја завршив до 1991.

Related posts

Leave a Comment