Македонија

Саше Политико, се обидел да изрекетира јавен функционер!?!

 

 

Сопственикот на порталот Мактел.Мк Саше Иваноски, деновиве се обидел да изнуди рекет од јавен функционер, пишува порталот ОхридСкај. Саше Иваноски наводно побарал, но не добил 150 евра од јавен функционер, од како од страна на функционерот, му било објаснето дека, на него не му пaѓа на памет да подлегне на рекет и дека доколку Иваноски продолжи со изнудата, настанот ќе го пријавел кај надлежни органи.Наводно Ивановски парите ги барал за да може да го одржи во опстанок својот портал со кој тој навел дека го руши режимот но не потенцирал за кој режим се работи,дали за оној на Груевски кој веќе не е на власт а по кој плукаше политико или сегашниот на Зоран Заев.

 

Извор  Охрид Скај

 

 

Related posts

Leave a Comment