Македонија

Сашо Тасевски : Дали го чувте српскиот коментатор на еднаш да каже северна ? Малоумни едни

 

Актерот Сашо Тасевски повторно со остри зборови упатени кон власта

 

 

 

Related posts

Leave a Comment