МакедонијаФБ Статуси

Сашо Тасевски: Да оставиш без вода цел град со диверзантски чин. И тоа во лето. Да ги држиш луѓето жедни и смрдени,заслужуваш да бидеш вицепремиер !

Актерот Сашо Тасевски со коментар за одлуката на Владата на Зоран Заев, министерот Садула Дураку, да биде назначен за вицепремиер на Владата .Тасевски на ФБ напиша:

 

 

Командант Вентили заслужено доби вицепремиерска фотеља. Неписмен бил, ваков бил, онаков бил. Не знам каков бил, ама никој друг не ги исполнува условите за таа позиција како него.
1. Да кренеш рака на оваа држава. А во раката да имаш калаш или бомба.
2. Да оставиш без вода цел град со диверзантски чин. И тоа во лето. Да ги држиш луѓето жедни и смрдени
3. Да испукаш барем три шаржери на полицијата и војската на таа држава чиј вицепремиер си.
4. Уствари он тоа и го направи на Република Македонија, а ова е Северна, такашто човекот е невин.
Што ќе му школо. Он со ова ко три факултети да завршил. Со среќа нова функција команданте. Ич да не те боли за хејтерите.

 

 

Related posts

Leave a Comment