Македонија

Сашо Тасевски : Да скандираш: Северна, Северна! на Мечкин Камен треба да си малоумен!

 

Да скандираш: Северна, Северна! На Мечкин Камен! На ден Илинден! Кога се во силен јуриш бугарските врховисти против се што е македонско! Тоа не те прави обична стока. Туку малоумна. Браво.

 

 

Related posts

Leave a Comment