ФБ Статуси

Сашо Тасевски : Најгласни во одбрана на достоинството на жената од двете партии беа оние кои во животот не легнале со маж без претходно да му го проверат џебот

 

Ги навреди жените од говорница. Една конкретна министерка сведе на џирло девојка. Најгласни во одбрана на достоинството на жената од двете партии беа оние кои во животот не легнале со маж без претходно да му го проверат џебот. Кариери направиле преку кревет. Живот си обезбедиле преку кревет. За кое достоинство блебетате? Камуфлирани проститутки. Да ми извинат камењарките, ама полоши сте од нив. Лицемерки. Како и цела држава.
Затоа не туку продавајте морал и борба за женски права, кога одамна сте на машка берза.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!