Македонија

Сашо Тасевски : На Хрватска радио телевизија пренос од финалето, а немаат финалист. Македонските телевизии без пренос, особено МТВ, а Вардар игра за европска титула.

 

Реакција на актерот Сашо Тасевски околу немањето на пренос од финалниот натпревар за европска титула на ракометниот клуб Вардар на негоиот Фејсбук профил :

 

На Хрватска радио телевизија пренос од финалето, а немаат финалист. Македонските телевизии без пренос, особено МТВ, а Вардар игра за европска титула. Треба катанец да ви ставиме уште вечерва. За што постоите не ми е јасно. Срамота ко мајмуни да бараме стриминзи да гледаме на интернет или да бараме по дождов место у кафуле да гледаме на раат. Не постои ваков пример во Европа, државата што има финалист на голем спортски настан да не емитува пренос. За пенис на врапче не ве бива. Удавете се у Вардар

 

 

Related posts

Leave a Comment