Македонија

Секој Македонец кој го слави, брани или промовира членството во НАТО под наметнатото, расистичко име “Северна Македонија” не е и никогаш не бил пријател на Македонија.

Претседателот на Македонското Меѓународно Движење за човекови права (ММДЧП) и безкомпромисен борец за зачувување на македонскиот идентитет и интегритет, Бил Николов во своето најново обраќање укажа дека секој оној кој го слави членството во НАТО под срамната референца северна, не е и  никогаш не бил пријател на Македонија.

Да бидеме на чисто – секој Македонец кој го слави, брани или промовира членството во НАТО под наметнатото, расистичко име “Северна Македонија” не е и никогаш не бил пријател на Македонија. Не е доволно само да се глуми отпор. Културолошкиот геноцид мора да се ОСУДИ, напиша Николов на својот твитер профил.

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!