Мистерии

Синот на основачот вели дека скиентологијата била сатанска, и бизнис со дрога! (ВИДЕО)

Синот на основачот на скиентологијата апсолутно ја уништува во овој 8 минутен клип од 1983 година! Оваа информација доаѓа од Рон ДеВолф, кој беше син на Л. Рон Хабард – основачот Рон со години беше на самиот врв на обуката во организацијата и ги знаеше сите тајни. Тој се измори од измамите што ги правеа таму и излезе чист од сè.

Синот на Л. Рон Хабард фрли многу бомби за саентологијата во овој клип! Еве неколку детали што ги откри Рон Деволф

Л. Рон Хабард живееше живот на ментален пациент и употребувааше криминални средства за стекнување богатство, слава и моќ.

99% од она што Л. Рон Хабард го напиша за себе не беше точно.

Скиентологијата работеше со организиран криминал.

Л. Рон Хабард користел пари од скиентологијата за да финансира увоз на наркотици од Колумбија и Мексико.

Л. Рон Хабард лично користел дрога и црна магија!

Основата на скинетологијата е окултизмот!

Л. Рон Хабард ги следел учењата на Алистер Кроули – сатанист.

Скиентологијата не е религија, тоа е бизнис.

24.05.83 – Хабард јуниор го тужеше судот затоа што го прогласи неговиот татко за мртов. Всушност, Хабард Постариот се криеше откако неговата сопруга и уште десет други врвни скиентолошки претставници беа испратени во затвор за тајни операции против американската влада. Роберт Вон Јанг зборуваше во име на саентологијата, иако неколку години подоцна тој  ја напушти саентологијата и се изјасни против нејзината измамнико дејствување и злоупотреба.

Related posts

Leave a Comment