Македонија

СЛОБОДАТА НЕМА ЦЕНА : НА 30.09 СОБИР ПРОТИВ АТАКОТ ВРЗ СЛОБОДАТА

Фотографија на Родина Македонија.

Највисокиот демократски институт РЕФЕРЕНДУМОТ од 30 Септември 2018 година кажа:

НЕ на Преспанскиот договор,
НЕ на НАТО,
НЕ на ЕУ.

Денот кога Македонците ги победија конструкторите на хибридниот вирус „Етноцид Северна“, креиран во центрите за социјален инжинеринг на Темниот Светски Поредок.
Нивната намера беше ние самите да се избришеме од картата на живи народи, нешто што го прават со векови, милениуми.

СЕВЕРНА и КОВИД-19 се вируси дизајнирани од ИСТ ТЕМЕН ГЛОБАЛИСТИЧКИ ЗАПАДЕН ЦЕНТАР!

ПЛандемијата КОВИД-19 е исто така дизајниран вирус со единствена цел, да ги одземе основните човекови права, како што „Северна“ ги одзеде основните човекови права на сопствен идентитет на македонскиот народ и ги заведе со //////////.

Покрај тие историски 3 НЕ, на овој СВЕТ ДЕН 30 септември за нашиот народ, да кажеме и:
– НЕ на затварањето, карантинот на народот;
– НЕ на маските, кои единствено штитат од тоа да бидеш слободен човек;
– НЕ на психолошкиот терор врз нашите деца во училниците кои сѐ повеќе личат на медицински психијатриски менгелееви клиники;
– НЕ на фалсификуваните посмртници за КОВИД-19, лажирани податоци, несигурни ПЦР тестови;
– НЕ на психолошката тортура на мас-медиумите водени од глобалните центри на манипулација;
– НЕ на задолжителната вакцинација;
– НЕ на уништување на реките, планините, почвата и распродажба на природните богатства;
– НЕ на загадениот воздух;
– НЕ на заробената држава од партиите, терористите, убијците;
– НЕ на целосно пропаднатиот судски систем;
– НЕ на фалисфикуваните избори.

ДА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ДРЖАВАТА ВО СЛУЖБА НА НАРОДОТ!
ДА ЗА СЛОБОДАТА КОЈА НЕМА ЦЕНА!

Затоа на 30 Септември 2020, сите ЗАЕДНО, со знамињата на Македонија, знамето од Кутлеш, знамињата на народностите, знамињата на организациите, во ИСКАЖУВАЊЕ на народната волја, во заштита на личните слободи, колективните права на македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија.

Здружение за заштита на човекови права ОД НАС ЗА НАС Скопје

Доколку сакаш слобода, ДА СЕ РАДУВАШ НА ЖИВОТОТ, а не да се плашиш да го живееш,
Доколку сакаш да дишеш ЧИСТ воздух, а не да се ГУШИШ во смог и под МАСКА,
Доколку сакаш да ја слушнеш ВИСТИНАТА која ја прикриваат со ЛАГИ преку медиумите!
Доколку сакаш да имш ПРАВО НА ИЗБОР и да знаеш што ќе вбризгаат во вашето и телото на вашите деца!
Доколку сакаш ДЕТЕ ВО КЛУПА , а не дете пред КОМПЈУТЕР!
Доколку сакаш твојот глас да биде чуен, а не игнориран!
Доколку НЕ ПРИФАЌАШ НОВО НОРМАЛНО и велиш НОРМАЛНО Е ДА ЧУВСТВУВАШ РАДОСТ, ЉУБОВ И СЛОБОДА, а не страв, ограничувања и огорченост!
ТОГАШ ДОЈДИ И ТИ, И ИЗВИКАЈ ГЛАСНО: ДОСТА Е!
СЛОБОДАТА НЕМА ЦЕНА!

Организирано од

Македонска Преродба

МПЗ Величко Велјанов Чичето

Related posts

Leave a Comment

error: Content is protected !!