МакедонијаФБ Статуси

Софија Куновска : Тажно е што ниту еден министер не се срами од Заев

 

 

Поранешната пратеничка на СДСМ Софија Куновска на својот Фејсбук профил сподели статус во кој упати остра кpитика до премиерот и министрите во неговата влада по најновите cкандали во кои глвна улога има токму премиерот.

 

Дека тој не се срами од себе покажа многу пати.

Но, дека ниту еден од министрите не се срами од него и дозволуваат сеуште да им биде авторитет е тажен факт и за македонската политика воопшто но и за самите нив.

Верував дека има барем двајца што ќе се заблагодарат за довербата и соработката после последниот инцидент и ќе заминат со крената глава и чист образ.

Не е крај на светот ако не си министер.

Related posts

Leave a Comment